×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Stoel Barca Zwart Eetkamerstoel

Stoel Barca Zwart Eetkamerstoel

Leveringstermijn: 2-4 dagen


18%
€ 84.00

BTW 21% : Inclusief BTW
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Hier is een stoel die perfect past bij de huidige trends. De stoel BARCA brengt stijlen elegantie aan uw interieur. 

De BARCA stoel heeft alles om een echte aanwinst te zijn in uw interieur. Uw eetkamer transformeren in een stijlvolle en warme ruimte is voor deze stoel kinderspel. Een unieke en authentieke uitstraling zijn de hoofdingrediënten van dit succesrecept.

Breedte: 44,5cm 
Hoogte: 106cm
Diepte: 50cm
Zitdiepte:49cm

Materiaal:Kunstleer

Frame: verchroomd metaal

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers