×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Sandra bej Boxspring

Sandra bej Boxspring

Leveringstermijn: 1-2 weken


31%
€ 799.00

BTW 21% : Inclusief BTW
Beschikbare Opties:
:
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

De Boxspring SANDRA is een eenvoudig en comfortabel bed. Het hoofdbord is 108 cm. hoog en gecapitonneerd. De tweepersoons boxspring heeft hierdoor een luxe en chique uitstraling. 

De Boxspring Sandra is bekleed met een luxe stof. De pootjes zijn uitgevoerd in zilver. Het model heeft twee harde boxen met daarop twee heerlijk verende matrassen. Bovenop de boxspring ligt een 7 cm. dik topmatras wat het lifcomfort verbeterd. Met dit eenvoudige bed zijn heerlijke nachten gegarandeerd. 

 

-Hoofdbord 108cm hoog
-Top matras 7cm dikte
-verende matras.
-Box 22cm hoog
-Chrome poten 15cm hoog ( 8 poten )

- 140/160/180 x 200cm

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers