×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Roma Zwart-Wit Eetkamerset 004

Roma Zwart-Wit Eetkamerset 004BTW 21% : 21% (€147)
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Deze prachtige eetkamerset ROMA is een echte aanwinst voor uw interieur . Hij straalt een moderne en gezelligheid uit in uw woonkamer. Een unieke en authentieke uitstraling zijnde hoofdingredieten van dit succesrecept.

Eettafel: H 76 cm x B 160/190 cm x B 90 cm

Vitrine: H 191 cm x B 58/115 cm x B 40 cm

Dressoir: H 83 cm x B 165/220 cm x B 50 cm

Spiegel: H 82 cm x B 139/180 cm x D 4 cm

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers