×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Roma TV Kast Wit Grijs 4

Roma TV Kast Wit Grijs 4

Leveringstermijn: 1-2 wekenBTW 21% : Inclusief BTW
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Dit ultra-moderne tv-meubel ROMA worden extra in de verf gezet dankzij de geslaagde combinatie van de zuivere kleur en het moderne look. Dit meubel brengt uw salon werkelijk tot leven met zijn sobere, maar hedendaagse look.

Hoogglans Wit/Grijs

 

Afmetingen: H 45 cm x B 150 cm x D 50 cm

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers