×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Roma dressoir

Roma dressoir

Leveringstermijn: 1-2 wekenBTW 21% : Inclusief BTW
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Dit fantastische dressoir ROMEA zal uw interieur glans en stijl geven dankzij zijn onmiskenbaar modern en opvallend design. U zal gecharmeerd zijn door de glinsterende uiterlijk dat speciaal behandeld is tegen krassen en verkleuring om u de garantie te bieden van kwaliteit .

Kleur: Wit/zwart

Hoogglans

 

Afmetingen:

Hoogte: 83cm

Breedte: 220cm

Diepte: 50cm

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers