×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Lucca Hoekbank 01

Lucca Hoekbank 01

leveringstermijn 1-2 weken


23%
€ 1099.00

BTW 21% : Inclusief BTW
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Hoeksalon LUCCA is lekker ruim en heeft een zeer hoog zitcomfort. Houdt u van moderne meubelen met een stoere en eigentijdse vormgeving? Dan is deze zetel iets voor u.

Romp: Spaanplaat OSB Melaminepaneel, beuk en dennenhout

Ondervering: Golfveren

Zitting: Polyether schuim 30kg.

Rug: Elastiche singels

Mechanisme: Polyether schuim 21kg

Extra: Slaapfunctie

Pootjes: Metaal

Afmeting: 280cm x 235cm.

Diepte: 100cm

Hoogte: 90cm.

 

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers