×
Log in Aanmelden Contact
Stoelen Matrassen Boxspring Zetels     Hoeksalon     Salon Kleinmeubel     TV Unit     TV Kast     Salontafel Slaapkamersets     Kleerkast     Slaapkamer Eetkamer     Eetkamersets     Dresser     Vitrine     Eettafel     Bar     Spiegel Keuken
Eetkamer Evian 0087

Eetkamer Evian 0087

Leveringstermijn: 2-4 wekenBTW 21% : Inclusief BTW
- +
Aan Winkelwagen Toevoegen

Deze eetkamer is afgewerkt in een Scandinavische stijl, met veel oog voor detail en is een echte aanwinst voor uw interieur. De eetkamer komt met een dressoir, tafel en een vitrine.

Dressoir  - Lengte 220cm x Hoogte 90cm x Diepte 45cm

Glaskast - Lengte 115cm x Hoogte 195cm x Diepte 42cm

Eettafel - Lengte 180cm (230cm) x Breedte 90cm

- Levering gratis

- Levering op afspraak: het meubeltransportbedrijf stuurt de avond voor de aflevering een E-mail of een SMS of contaceren u telefonisch met een aankondiging van de levering. Mocht dit moment je niet schikken dan kan je met een enkel telefoontje het levermoment wijzigen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het meubelstuk persoonlijk in ontvangst kunt nemen.

- Tweede leveringspoging: het kan gebeuren dat je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om de levering in ontvangst te nemen. In dat geval neemt het transportbedrijf een tweede maal contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

- Levering: Tot aan de voordeur.

✓ Kosteloos annuleren binnen 14 dagen

 

Er is geen beoordeling over dit product

Best Sellers